Penthouse on two levels in Lambrate, Milano

MILANO - ITALY

In the heart of a neighborhood undergoing transformation, It became home to galleries and publishing houses in Milan, an apartment on the top floor of a building of the seventies has been completely refurbished (systems including) adapting to the expectations of the clients. The housing cutting, of 110 square meters plus about 60 square meters of terraces and balconies, It has been retained by eliminating as much as possible decommitments and unused spaces. The refined iron staircase, realized on design, connects the living room with floor terrace, restructured from scratch. Interiors of wood and tiles and external cladding, neutral matrix “passepartout”, are provided to accommodate colored owned by the commission paintings and furnishings. The new bathrooms (one with a tub shower for two) give an intimate accent color to the house, simple and elegant finishes. The new terrace, attention to detail, It is the ideal setting for convivial evenings.

Project and D.L.: www.jamarchitettura.com
Team construction: www.casebelleristrutturazioni.com
(Photo: Valentina Giarrizzo)